Betaalmogelijkheden:

Voor de betaling van uw bestellingen via onze website, telefoon, e-mail of bestelformulier kunt u gebruik maken van een aantal betaalmogelijkheden.

  1. Een iDeal betaling tijdens uw bestelproces op onze website.
  2. Een automatische incasso van uw bankrekening.
  3. Een bankbetaling via uw eigen bank binnen 10 dagen na factuurdatum.

 

Automatische incasso:

Voor de automatische incasso sluiten wij met u een officiële overeenkomst waarbij u ons toestemming geeft het geld van uw bestelling te incasseren van uw bankrekening.

Deze overeenkomst kunt u ten alle tijden beëindigen. Wij zullen dan geen bedragen meer van uw rekening incasseren. U dient er dan wel rekening mee te houden dat de reeds geleverde bestellingen door u handmatig betaald dienen te worden.

Op de automatische incasso zijn de volgende algemene regels van toepassing:

Onterechte automatische incasso

Haalt een bedrijf geld van uw rekening maar gaf u hiervoor geen machtiging? Of stopte u de machtiging? Dan is de automatische incasso onterecht. U kunt dan binnen 13 maanden uw bank vragen om het bedrag terug te boeken.

U kunt het bedrijf ook blokkeren. Het kan dan geen geld meer afschrijven van uw rekening. Vraag dit aan uw bank. Mogelijk kunt u dit ook zelf doen via internetbankieren.

Terechte automatische incasso

Klopt de automatische incasso? Maar wilt u het bedrag toch terug? Dan kunt u het geld binnen 8 weken terugboeken. Dit heet storneren. U krijgt het bedrag dan weer terug op uw bankrekening. Dit kan alleen bij automatische incasso’s.

Vraag uw bank om de automatische incasso te storneren. Of doe dit zelf via internetbankieren. Dit kan meestal via het overzicht van ‘incasso’s’ of ‘automatische incasso’s’.

Boek niet zomaar een betaling terug.

Neem eerst contact op met M en B Service (telefoon 0306628301 of e-mail info@menbservice.nl ) en overleg met hen waarom u het niet eens bent met de incasso. Dit om te voorkomen dat er misverstanden ontstaan.

Automatische incasso stopzetten

Een doorlopende automatische incasso mag u altijd stopzetten. Het bedrijf mag dan niet meer regelmatig een bedrag van uw rekening afschrijven, bijvoorbeeld elke maand.

Een automatische incasso stopzetten doet u via uw bank.