Welkom bij Maaltijd en Boodschappenservice regio midden Nederland

Hoe werkt het ?

U kunt bij ons bestellen via onze website, telefoon, e-mail of bestelformulier.

 

Aan het bestellen via onze Maaltijd- en Boodschappen Service zijn een aantal voorwaarden verbonden:

 

  • Per bestelling brengen wij €5,-- servicekosten in rekening. Als u via onze website besteld worden de servicekosten automatisch berekend in de winkelwagen van uw bestelling. Indien u via het bestelformulier een opdracht aan ons doorgeeft, dan zal het totaalbedrag van het bestelformulier met €5,- servicekosten worden verhoogd. Bij 1 levering in 1 week hanteren wij een korting van 50% op de servicekosten.

  • Het kan voorkomen dat een product niet leverbaar is, u krijgt dan een ander merk. Het vervangende artikel kan in prijs verschillen. 
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief statiegeld.

 

Belangrijk:

De maaltijden voor volgende week kunt u bestellen via de bestellijst op maandag of dinsdagochtend via de website uiterlijk om 08:00 uur voorafgaande aan de door u gewenste bestelweek. Bestelde maaltijden kunnen niet worden geannuleerd en dienen te worden afgenomen en betaald. Dit i.v.m. de reeds uitgevoerde inkoop en kookplanning door onze keuken. Indien het voor u door omstandigheden niet mogelijk is de maaltijden af te nemen kunnen deze voor een periode van 2 weken bij ons diepgevroren voor u worden bewaard. Daarna wordt uw bestelling vernietigd.

 

Bij het afleveren van de door u bestelde alcoholische drank(en) en/of tabak kan de chauffeur vragen om uw legitimatie.

 

Een bestelling gedaan voor een adres buiten ons leveringsgebied zal zonder verdere kennisgeving niet worden uitgevoerd. Indien de bestelling is betaald zal de betaling onder aftrek van € 7,50 administratiekosten binnen 30 dagen na ontvangst van de betaling worden gerestitueerd.

 

Betaling:

U kunt uw bestelling direct via iDeal betalen tijdens het bestelproces. De betaling van uw factuur kunt u ook automatisch laten plaatsvinden door het afgeven van een doorlopende incassomachtiging. Maaltijd- en Boodschappenservice zal dan het verschuldigde factuurbedrag de week nadat uw bestelling is geleverd van uw bankrekening afschrijven. In overleg met- en na goedkeuring van M en B Service kan betaling achteraf plaatsvinden. Het verschuldigde factuurbedrag dient dan in alle gevallen uiterlijk 10 dagen na factuurdatum te zijn ontvangen op rekening NL15RABO 0339778369 ten name van M en B Service onder vermelding van uw factuurnummer.

 

Levering van uw bestelling: 

Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Samen met u bepalen we op welke dag uw bestelling wordt geleverd. Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u via onderstaande e-mail link contact met ons opnemen, ook als u een product wil bestellen dat (nog) niet in de webshop verkrijgbaar is! Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen!

 

* Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Door het doen van een bestelling bij ons bedrijf gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.